Descargar Catalunya: Rutes Pels Boscos mes Belles en PDF de Cesar Barba

Descargar Catalunya: Rutes Pels Boscos mes Belles en PDF de Cesar Barba año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Catalunya: Rutes Pels Boscos mes Belles
 • Autor del libroCesar Barba
 • Fecha de publicación: 27/11/2018
 • EditorialSUA EDIZIOAK
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónGuías de viaje
 • ISBN: 9788482166056
 • Valoración del libro: 4.32 de un máximo de 5
 • Votos: 64
 • Autor(a) de la reseña: Carolina Guillen
 • Fecha: 23/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.09 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 160
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Els boscos són el reservori d’una gran part de la diversitat biològica del planeta, que desenvolupa els seus cicles vitals en ells. Catalunya és un país eminentment forestal. Actualment es calcula que hi ha un total d’1,7 milions d’hectàrees de superfície arbrada, el que equival a dir que gairebé la meitat del país és bosc. Si a Europa hi ha 140 espècies arbòries, als boscos de Catalunya n’hi ha 100. Però allò que abunda al nostre país són boscos joves, que des de fa més de mig segle incrementen any rere any la seva superfície per l’abandonament creixent de l’agricultura. Tots aquests boscos i alguns més (teixedes, castanyedes, vernedes...) estan presents en les excursions d’aquest llibre, l’objectiu del qual és descobrir alguns dels millors boscos del nostre país, amb una àmplia representació d’espècies i una equilibrada distribució geogràfica. Però com es tracta d’un llibre d’excursions i no d’un manual forestal, sempre hem tingut en compte que es tracti de boscos de fàcil accés i de rutes de diferents nivells, però per al públic en general. Això sí, a més de la descripció del recorregut, el lector sempre trobarà tots els elements necessaris per poder comprendre i gaudir al màxim de l’arbreda que l’acull. Igual que un museu o una catedral, un bosc compta amb monuments centenaris, obres d’art naturals i un silenci reverencial, solament que aquí la vida bull en cada racó, i saber descobrir-la i interpretar-la ens ajudarà a assaborir el passeig i valorar l’entorn. Les rutes abasten els principals escenaris boscosos del país.
 • Otros formatos de descarga disponibles: CSV - WORD - PDF - EPUB - DOC - TXT. Compresión disponible TAR.Z - RAR - TZO - ZIP
 • Servidores habilitados: Dropbox - Uploaded - MEGA - BitShare - Google Drive - Mediafire - FreakShare - Torrent
Votar:

Otros libros del año 2018

Otros libros de la editorial SUA EDIZIOAK

Otros libros del autor Cesar Barba