Descargar Guia Racons Barcelona i Voltans en PDF de Varios Autores

Descargar Guia Racons Barcelona i Voltans en PDF de Varios Autores año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Guia Racons Barcelona i Voltans
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 3/11/2018
 • EditorialPORTIC
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónGuías de viaje
 • ISBN: 9788498091311
 • Valoración del libro: 4.51 de un máximo de 5
 • Votos: 87
 • Autor(a) de la reseña: Mercedes Macias
 • Fecha: 11/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.82 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 88
 • Incluye un resumen PDF de 8 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Un recorregut apassionant per descobrir Catalunya i tots els secrets que amaga. Una col•lecció adreçada al viatger que vulgui anar més enllà dels tradicionals punts turístics de Catalunya, per conèixer aquells racons amb encant, insòlits i sovint desconeguts del nostre país. • 20 descobertes sobre el terreny Indrets poc coneguts, pobles amb encant, platges de somni, estanys i prats d’alta muntanya, esglésies romàniques, castells medievals, boscos llegendaris, passejades inoblidables… Racons interessants i accessibles descoberts, fotografiats i explicats amb tot detall. • 20 rutes assequibles per fer amb automòbil Tots els recorreguts i les excursions que es proposen estan especialment dissenyats per a l’automobilista. A més de l’accés directe als racons seleccionats, es descriuen itineraris complementaris que combinen l’interès per la natura, la història, el patrimoni, les festes i el paisatge. • Amb tota la informació pràctica Informació totalment actualitzada sobre els restaurants, hotels, cases de turisme rural, establiments comercials on poder adquirir els productes de la zona, oficines de turisme, etc. • Un complet recorregut per la història Especial atenció a la relació de la natura amb l’activitat humana al llarg de la història i al llegat cultural que aquesta història ens ha deixat. • Una guia útil i amena Una eina útil i alhora molt amena per descobrir i conèixer el territori en tota la seva extensió i profunditat.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - WORD - DOC - TXT - EPUB. Compresión disponible RAR - TAR.XZ - ZIP - XZ - AZW4
 • Servidores habilitados: Google Drive - MEGA - Mediafire - Dropbox - Copiapop - Torrent
Option 1

Option 2

Option 3

Option 4

Option 5
Votar:

Otros libros del género o colección Guías de viaje

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2018

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros de la editorial PORTIC