Descargar Barcelona 100 Souvenirs en PDF de Soledad Bengoechea; Ricardo Desola

Descargar Barcelona 100 Souvenirs en PDF de Soledad Bengoechea; Ricardo Desola año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Barcelona 100 Souvenirs
 • Autor del libroSoledad Bengoechea; Ricardo Desola
 • Fecha de publicación: 25/12/2018
 • EditorialAJUNTAMENT DE BARCELONA. DIRECCIO DE SERVEIS EDITORIALS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónGuías de viaje
 • ISBN: 9788498503388
 • Valoración del libro: 4.51 de un máximo de 5
 • Votos: 149
 • Autor(a) de la reseña: Natalie Álvarez Álvarez
 • Fecha: 29/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.35 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 116
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Per què quan estem de viatge i expliquem que som de Barcelona sovint s'il·luminen els ulls dels nostres interlocutors? Què té d'especial la nostra ciutat i què fa que s'hagi convertit en un destí tan atractiu per als estrangers i els turistes? No voldríem pas caure en el cofoisme: en l'orgull un xic desmesurat i sovint impostat de què hem abusat una mica massa els barcelonins des de l'èxit dels Jocs Olímpics deli992. Però no per això deixarem de reconèixer que Barcelona és, en essència, una ciutat agraciada per la natura, per la història i potsertambé pels déus. I és que Barcelona té els ingredients essencials per seduir i enamorar: una geografia i un clima privilegiats, una riquíssima història i una persistent voluntat de ser moderna i manifestar-ho a través de l'urbanisme, l'art i l'arquitectura. Poques ciutats poden dirque tenen un origen romà, una visible empremta medieval, un urbanisme racional i modèlic com el de l'Eixample. un seguit d'excepcionals edificis modernistes coronats per l'obra del genial Antoni Gaudí i una bona mostra d'arquitectura i d'escultura contemporànies escampades pel teixit urbà. A més d'estar banyada pel Mediterrani i d'oferir un generós assortit de platges peral gaudi dels seus habitants i visitants. Aquest llibre vol ser un petit manifest visual d'aquesta diversitat i exuberància. Una de les principals conclusions que traiem de la nostra tria d'imatges és que Barcelona no té una sola icona protagonista, sinó que el seu atractiu rau en la riquesa i el contrast del conjunt. Atall d'anècdota, cal dirque no ens ha calgut recórrer a cap de les dues icones més típiques de la ciutat-com la Sagrada Família i el Drac del Park Güell- per tal d'il·lustrar la coberta d'un llibre que porta al títol les paraules Barcelona i souvenirs.
 • Otros formatos de descarga disponibles: FB2 - PDF - TXT - DOC - EPUB - WORD. Compresión disponible ZIP - RAR - TZ
 • Servidores habilitados: Google Drive - MEGA - DivShare - FreakShare - Mediafire - Uploaded - Dropbox - Torrent
Option 1

Option 2

Option 3

Option 4

Option 5
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2018

Otros libros de la editorial AJUNTAMENT DE BARCELONA. DIRECCIO DE SERVEIS EDITORIALS

Otros libros del género o colección Guías de viaje