Descargar El Llibre de Sabadell en PDF de Josep Maria Casas

Descargar El Llibre de Sabadell en PDF de Josep Maria Casas año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Llibre de Sabadell
 • Autor del libroJosep Maria Casas
 • Fecha de publicación: 21/2/2018
 • EditorialGREGAL
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónGuías de viaje
 • ISBN: 9788417082574
 • Valoración del libro: 4.62 de un máximo de 5
 • Votos: 95
 • Autor(a) de la reseña: Alexandra García García
 • Fecha: 24/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.23 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 486
 • Incluye un resumen PDF de 51 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Sabadell és plena de racons i curiositats que esperen ser descoberts. Aquest llibre ens proposa que ho fem tot acompanyant un divertit grup de viatgers que visiten la població al llarg de cinc dies. A través de les seves peripècies, el lector descobrirà la història, l'art, els monuments i molts personatges sabadellencs, i ho farà d'una manera amena i alhora rigorosa, gràcies a la complicitat entre els autors del llibre i els experts que els han assessorat a cada moment, tots ells persones estretament vinculades amb la història i patrimoni de la ciutat.Josep Maria Casas va néixer a Barcelona el 1947. A més de ser un viatger incansable és un escriptor especialitzat en llibres divulgatius, obres en què combina hàbilment el rigor històric i el respecte al patrimoni cultural amb un estil amè. Les seves obres permeten descobrir els secrets, la història i la gent de cadascun dels indrets visitats, oferint sovint un paisatge inesperat que sorprèn el lector. Ha publicat les obres La mirada de un turista: Barcelona (2012), Una passejada per Barcelona (2014), Descobrint la Barcelona maçònica (2014) i Descobrint Sant Cugat del Vallès (2015).Sara Labrador va néixer a Sant Feliu de Llobregat el 1983. Va cursar estudis de Biblioteconomia i Documentació a la Universitat de Barcelona, i ha col·laborat amb diversos escripto...
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - TXT - WORD - PDF - EPUB. Compresión disponible RAR - ACE - ZIP
 • Servidores habilitados: Dropbox - Google Drive - DivShare - Mediafire - MyUpload - Filedropper - MEGA - WeTransfer - Torrent
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2018

Otros libros del género o colección Guías de viaje

Otros libros de la editorial GREGAL