Descargar Autoestop en PDF de Toni Sala

Descargar Autoestop en PDF de Toni Sala año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Autoestop
 • Autor del libroToni Sala
 • Fecha de publicación: 24/6/2018
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónGuías de viaje
 • ISBN: 9788429760477
 • Valoración del libro: 4.09 de un máximo de 5
 • Votos: 143
 • Autor(a) de la reseña: Gaspar Quintana
 • Fecha: 26/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.09 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 368
 • Incluye un resumen PDF de 43 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El 2001, Toni Sala va donar-nos un retrat relevador, i en certs aspectes demolidor, de la situació educativa als instituts catalans amb la seva Petita crònica d’un professor a secundària. Ara, amb Autoestop, ens ofererix un retrat del país, en una sèrie de recorreguts que el travessen gairebé de cap a cap. El resultat és, també, un llibre viu i captivador, descarnat quan cal, que exposa la realitat tal com sap veure-la una mirada lliure de prejudicis apocalíptics i de temptacions de cofoisme. Autoestop és un retrat minuciós dels paisatges de Catalunya, que té en compte l’aspecte de cada lloc i també la gent que hi viu o que hi passa i la llengua (o les llengües) que s’hi parla.Entre el març del 2006 i el febrer del 2007, durant gairebé un any i en deu tongades, Toni Sala va recórrer, a peu o fent dit, molts quilòmetres de carretera. Va passar per molts pobles i va parlar amb molta gent, va veure un munt de coses, n’hi van passar unes quantes i en va sentir encara més. Després ha escrit aquest llibre, perquè ens hi puguem emmirallar.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - WORD - LIT - TXT - DOC - AZW3 - EPUB. Compresión disponible TGZ - ZIP - CPIO - DMG - RAR
 • Servidores habilitados: Google Drive - FileHosting - Dropbox - MEGA - Mediafire - Torrent
Votar:

Otros libros de la editorial EDICIONS 62

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Guías de viaje